Vi som jobbar på Procruitment i Stockholm

Nooshin Sanei

Nooshin Sanei

Career Manager

Telefon: +46 (0)70 780 92 01

 Jag har alltid varit intresserad av organisationsutveckling och hur det går hand i hand med kompetensförsörjning. I min roll som konsultchef är jag ansvarig för att hitta våra kandidaters nästa drömjobb och våra kunders framtida talang. Det kräver ett starkt team work mellan mig, våra kunder och våra kandidater; vilket jag är med och driver framåt. Och att få se slutprodukten av detta, det vill säga när det uppstår gnistor mellan kandidat och arbetsgivare, är det som driver mig till att arbeta ännu hårdare.

 

Anders Toftling

Anders Toftling

Business Partner

Telefon: +46 (0)70 766 19 74

Med mer än 10 års erfarenhet av rekrytering inom IT och Teknik vet jag vad som krävs för att vara det självklara valet. Hårt arbete och ärliga intentioner har för mig alltid varit det som skapar och upprätthåller goda relationer med såväl kunder som kandidater. Jag har under mina år i branschen haft roller så som Kundansvarig, Key Account Manager, Försäljningschef och Regionchef och har alltid vuxit tillsammans med organisationen. Jag har på nära håll sett hur rätt personer ger företag enorm kraft att växa och utvecklas. Jag brinner för mitt jobb och tröttnar aldrig på att ge människor möjlighet att ta nästa kliv i sina karriärer.

Max Adsjö

Max Adsjö

Career Manager

Telefon: +46 (0)76-349 62 34

Under mina hitintills 3,5 år inom rekryteringsbranschen har jag främst jobbat som rekryterare men har även erfarenhet som kundansvarig.

Roligast i min roll som rekryterare är givetvis känslan av att hitta en perfekt matchning mellan kund och kandidat,  Tycker även att det är väldigt roligt att få kommunicera med kandidater och kunder och bygga vidare på samarbeten och relationer. 

Rekryteringsbranschen är otroligt rolig bransch att arbeta i där man ständigt utmanas och utvecklas för varje dag som går!

Procruitment Karlstad

Lagergrens gata 2, 652 26 Karlstad

Procruitment Stockholm

Vasagatan 7A, 111 20 Stockholm

Kontakt

Du når oss på info(@)procruitment.se eller via kontaktformuläret nedan.

Adresser till våra kontor

Vasagatan 7A, 111 20 Stockholm

Lagergrens gata 2, 652 14 Karlstad

Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping

Godkännande av behandling av personuppgifter