Vi som jobbar på Procruitment

Zana Panic

Zana Panic

Business Partner

Telefon: +46 (0)72 858 07 28

Jag har mer än 11 års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Under min karriär har jag haft roller som Account Manager, Key Account Manager och Försäljningschef. Genom åren har jag hjälpt alltifrån fåmansföretag till börsnoterade bolag att hitta såväl juniora talanger som specialister och chefer. Idag har jag ett väletablerat kontaktnät och anlitas flitigt av företag för att utreda kompetensbehov och därefter rekrytera rätt person för antingen konsultuppdrag eller anställning.

 

Tydligaste kvittot på att ”Zana levererar” är alla nöjda och återkommande kunder…år efter år.

 

 

 

 

Markus Rosen

Markus Rosen

Business Operations

 Telefon: +46 (0)70 766 36 73

Jag började min bana inom rekrytering för 12 år sedan. Med en universitetsutbildning inom HR och organisation började jag i en uppstartsverksamhet inom rekrytering och bemanning. Jag har tillsatt många kandidater till små och stora företag inom en rad branscher. Utöver det har jag även erfarenhet av ledningsarbete och chefskap.

Jag har även byggt en parallell karriär inom IT med bland annat projektledning och verksamhetsutveckling inom rekrytering och bemanningsbranschen, utbildning inom webbutveckling samt certifiering inom kravanalys.

Jag har mycket god erfarenhet av att vara beställare samt kravställare och har därigenom en mycket god förståelse och lyhördhet för krav och behov hos både företag och sökande till nya karriärmöjligheter.

 

Procruitment AB

Lagergrens gata 2, 652 26 Karlstad

Kontakt

Du når oss på info(@)procruitment.se eller via kontaktformuläret nedan.

Adresser till våra kontor

Vasagatan 7A, 111 20 Stockholm

Lagergrens gata 2, 652 14 Karlstad

Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping

Godkännande av behandling av personuppgifter